nokta vuruşlu yazıcılar - notebook ram - gaming notebook - araç içi kamera

Can Juandó va néixer l’any 1927 a mans de Josep Juandó i el seu germà Emili Juandó en una modesta botiga a la Rambla de la Llibertat de Girona.

Uns anys abans de la guerra quan el “tiu Milio” es va casar amb Carmen Esparch, Josep va comprar la botiga que actualment existeix al Carrer Nou. El seu nebot Joan Aliu Juandó, “l’avi carnisser”, uns anys més tard entrà en el negoci, tenia tan sols 14 anys. Ajudat de la seva dona Lourdes Fornells Olivé a partir de 1958 la botiga es va convertir en un punt de trobada de molt gironins per anar a comprar la vedella, el porc,  el conill, el xai, etc.

Anys més tard els quatre fills es convertiren activament en el motor del negoci familiar, Joan Aliu Fornells i la seva dona Dolors Gifre Hipòlit darrera el taulell. El seu germà Quim Aliu Fornells gran comerciant i gran amic dels seus clients estigué al capdavant de la botiga del carrer nou fins l’any 2008, any que morí en accident de moto per causa d’un tercer. I finalment en Josep Aliu Fornells i la seva dona Roser Mateu i la Marta Aliu Fornells.

Actualment l’empresa la gestiona el fill gran Joan Aliu Fornells, amb el recolzament dels seus germans i amb l’ajuda de les seves dues filles i el seu nebot, la Patrícia Aliu Gifre, al capdavant de la cuina i serveis de càtering, la Sílvia Aliu Gifre al capdavant de la gestió d’empresa i serveis al client i el seu nebot, Marc Aliu Mateu que està al darrera al taulell com a carnisser.

L’empresa compta amb uns quants treballadors repartits per les quatre carnisseries de Girona, els quals són part de la família i de la història!

Han estat 80, els anys que Can Juandó ha donat servei i menjar a milers de gironins. La seva visió ha estat tractar als clients com la seva família i fer-ne partícips de tots els canvis que hi han hagut.

Can Juandó es defineix com una empresa familiar gironina dedicada a la venda i a l’elaboració artesanal de productes de carnisseria, destacats, els mil i un russos, els enfilalls, les croquetes artesanes, així  com a la venda de plats preparats i altres elements indispensables en una bona taula: vins, formatges, olis, etc.

El seu compromís és fer  del menjar  un plaer còmode, variat, gustós i de qualitat, i no un mer tràmit diari per  a proveir-nos d’energia. D’acord amb aquest plantejament, la nostra voluntat és amalgamar l’experiència de la tradició i el saber fer artesà amb la innovació.

Actualment Can Juandó segueix amb aquesta filosofia i té la necessitat d’innovar per a transmetre a més clients, els que confien amb Can Juandó any rera any i els que entren en una de les nostres quatre botigues per primera vegada,  comoditat, innovació, bon servei i molt bona qualitat.

La història de la Can Juandó és la història de la seva família i treballadors i com a tal tan important són les dates com els noms dels qui les van fer possibles.

Can Juandó molt i bo. No s’ho perdi!

Leave a Reply