IDEES DE NADAL PELS TEUS ÀPATS CAN JUANDÓ! BON PROFIT! TOTES LES IDEES CULINÀRIES PER A QUE PUGUIS GAUDIR DE LES FESTES NADALENQUES, CAP D’ANY I REIS. ENCARREGA’NS ELS PLATS QUE VULGUIS PER A TASTAR PLATS DE CUINA CATALANA, BONS I FESTIUS. CALDO, CANELONS

Les Carnisseries Can Juandó de Girona li ofereixen tot un seguit de cuinats per a que aquestes festes només s’hagi de preocupar de CONVIDAR a la seva família.

Idees de Primers Plats (com els típics canelons), propostes de Pica-Pica.

Idees de Moltíssims plats cuinats elaborats a la nostra cuina com: Pollastres farcits al forn amb salsa, Espatlles de Xai al forn, Rostit de l’àvia, Galtes de porc farcides, Gall dindi a l’estil de Nadal, Paupiettes, i molts més!

També propostes crues per a que vostè les cuini!

I el fantàstic Menú de Cap d’any per a començar ben menjat el nou any 2020.

Totes les idees culinàries per a que puguis gaudir de les festes nadalenques, cap d’any i reis. Encarrega’ns els plats que vulguis per a tastar plats de cuina catalana, bons i festius. Caldo, canelons, rostits, farcits, safates de formatges, embotits, paneres, guisats, foies… El nostre ja famós menú de cap d’any.

POTS TROBAR TOTES LES IDEES EN AQUEST FULLETÓ ONLINE O ANAR-LO A BUSCAR A QUALSEVOL DE LES NOSTRES 4 BOTIGUES.

Us compartim el reportatge de l’any passat que va fer TV3. Sobre els carnissers i l’augment dels plats cuinats per Nadal i festes.
Please follow and like us:
error

Tags: , ,